Wolwarren, bij de boom

Zo, de driemaandelijkse qutenza-behandeling heb ik weer achter de rug. Nu is het eerst weer een kwestie van afwachten. Over een week tot anderhalve week moet het effect weer merkbaar zijn. Tot die tijd schotel ik jullie wat foto’s voor die ik eind februari heb gemaakt tijdens dat hele mooie voorjaarsweer …

Aan de noordkant van de Wolwarren bij Oudega liepen de eerste koeien in de wei, aan de zuidkant lag het water erbij als een perfecte spiegel …

– wordt vervolgd –

24 gedachten over “Wolwarren, bij de boom

 1. Hopelijk voel je snel positieve effecten van de behandeling, Jan.
  Heerlijk die blauwe luchten te zien, wat hebben we nu een onrustig, naar weer.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Like

 2. Echt heel stil en verlaten was het er niet. Achter me liepen de koeien voor het eerst dit jaar buiten te grazen en enkele honderden meters verderop waren rietsnijders aan het werk. Het hangt er op zo’n moment vanaf waar je de camera op richt.

  Like

 3. Je behandeling is ook achter de rug. Gelukkig ben snel op de pad gegaan. Gelukkig heb jij geen probleem ermee. Je hebt ook mooie omgeving foto’s gemaakt. Heerlijk rustig daar. Bij ons is het drukker. Maar bij ons achter kunnen wij ook natuur vogels om te zien. Lepelaars heeft 1 ei gelegd. Spannend. Fijne dag veder.🙄

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.