Een stinkende strandvondst

– Virtueel naar Frankrijk 19 –

Het was te verwachten …, nog lang niet alle stemmen zijn geteld, maar Donald Trump heeft de overwinning alweer geclaimd. En alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft hij opgeroepen om te stoppen met het tellen van de resterende stemmen die via de post zijn uitgebracht. Al die resterende stemmen zouden pure fraude zijn, aldus de meest on-presidentiële president die de VS ooit hebben gehad.

Ik hield er al rekening mee, daarom had ik de onderstaande foto, die ik ergens halverwege deze strandwandeling heb gevonden, al klaar gezet. Het stinkt! De gore stank die Trump verspreidt, zal die van deze vis de komende uren, dagen en misschien zelfs weken, weer ver te overtreffen …

– wordt vervolgd –

41 gedachten over “Een stinkende strandvondst

 1. Die holle pompoenkop is een peuter die in de koppigheidsfase is blijven steken; die niets kan aanvaarden en maar tekeer gaat als het hem niet zint. Verliezen wil en kan hij niet. Hij schopt wild om zich heen. Blèren van colère. Ik hoop dat hij stikt in zijn colère. Hoe is het zo ver kunnen komen in onze, dacht ik, beschaafde wereld. Vreselijke, vreselijke engerd. Hij is zoveel gevaarlijker dan een stinkende, dooie vis.

  Geliked door 1 persoon

 2. De columnist van de Volkskrant wist nog maar één manier om zichzelf vandaag te troosten: een goede pompoensoep maken.
  Ik denk dat ik zijn raad maar ga opvolgen vanavond.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hij kende de uitslag maanden geleden al. Ik houd niet van dode vissen, en nog veel minder van gans zijn gedoe daar.
  Nog vier jaar op hem moeten kijken, al is het maar op TV, zie ik echt niet zitten, maar veel inspraak heb ik niet

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.