Een weekendje weg

Afgelopen vrijdag stapten Aafje en ik halverwege de middag in de auto voor een weekendje met kinderen en kleinkinderen in de Kop van Overijssel. Ter hoogte van Heerenveen begon het zachtjes te regen. Bij ons huisje aangekomen kwam de regen met bakken uit de lucht …

Na een gezellige avond wierp het harde bed me zaterdagochtend al vroeg af. Gelukkig zag het er buiten op dat moment alweer een stuk beter uit, zodat ons weekend geheel conform de weersverwachting niet helemaal in het water leek te vallen …

En zo zat ik, terwijl de rest van de familie het er nog even van nam, al rond half negen ’s ochtends aan de waterkant. Dat overkomt me thuis bij de vijver ook wel eens, maar met dobberende eenden aan je voeten in de Dwarssloot geeft dat toch weer een heel andere ervaring …

37 gedachten over “Een weekendje weg

 1. Wij zijn vroege vogels en zitten beiden vaak om half zeven aan het ontbijt. Veel later is het eigenlijk nooit. Ik had vandaag een vrije dag, en dat heb ik geweten. Regenbuien en af en toe droog…

  Geliked door 1 persoon

 2. Schitterend, hetbrengt mij terug naar de schoolplaten uit mijn kindertijd. Toen de werkelijkheid er ook nog zo uitzag.

  fialas

  Verzonden vanuit Mail voor Windows

  ________________________________

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.