Toch nog te vroeg

Woensdagmiddag bedacht ik me dat het een mooie dag was om wat kleurige herfstfoto’s te maken in de Ecokathedraal bij Mildam. Ik was er helemaal klaar voor …

Maar de Ecokathedraal was er duidelijk nog niet klaar voor. Waar de herfstkleuren normaal gesproken het mooist zijn, overheerste nu nog vooral fris groen blad boven en tussen de gestapelde bouwwerken. Nee, de herfsttinten liet ook hier nog even op zich wachten. Eigenlijk lieten alleen wat zwammen op de resterende delen van een ooit gevelde boom iets van de nakende herfst zien …

Of het daarmee een mislukte missie was …?

Nee geenszins, want ik ben ditmaal weer tot de bekende ‘Rustplaats’ gekomen, en dat was me al een paar keer niet gelukt. Nadat ik mijn benen op Louis le Roys’ oude stekje even tot rust had laten komen, ben ik via een wat andere route weer naar voren gelopen.

Voor de herfstkleuren zal ik volgende week nog een keer terug moeten. Maar wees gerust, dat is geen straf …

32 gedachten over “Toch nog te vroeg

 1. Dan zullen we volgende week met plezier uitkijken naar je volgende Ecokathedraal bezoekje.
  Je eerste foto doet me denken aan een gestileerd godenbeeld uit de geweldige Maya cultuur 👍

  Geliked door 1 persoon

 2. Ecokathedraal bij Mildam is zeker heel mooi om laten zien. Prachtig buurt om te wandelen. Deze stenen lijkt wel op ogen met mond erin. Prachtig gezicht. Mooie serie foto’s geworden. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het is net alsof het lente is momenteel. Deze namiddag samen met de tuinman onze tuin en die van een buur onder handen genomen en het zweet liep van mij af. Die herfstkleuren zullen wel komen eens de temperaturen zakken en dat zouden ze volgende week doen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Je hebt mooie ‘groene’ foto’s gemaakt Jan. Misschien komt het door het warme en vochtige weer dat de herfstkleuren nog niet zo tot wasdom willen komen. Ik zag op het Martinikerkhof een week of drie geleden volgens mij een veld krokussen! Maar zoals je zegt: terugkomen in Mildam is nooit een straf.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.