In de Ecokathedraal (10)

Ik ben met mijn laatste omzwervingen door de Ecokathedraal aangekomen bij één van de oudste en mooiste delen van de Ecokathedraal …

Een lang pad met aan weerszijden halfhoge muren, afgewisseld met meters hoge massieve bouwwerken die aan Inca tempels of iets van dien aard doen denken …

Tijdens deze fotosessie in november heb ik er vooral voor gekozen om het gouden bladerdek boven en tussen de bouwwerken te laten zien. Enfin, bekijk zelf maar even of je het wat vindt of niet …

– wordt vervolgd –

24 gedachten over “In de Ecokathedraal (10)

 1. Het zijn prachtige series geworden in beeld en woord! Het is een voordeel dat jij er zoveel jaren komt, daardoor heb je ons als ervaren ‘verteller’ mooi meegenomen door de Ecokathedraal. De kardinaalsmuts en uitgebloeide distels vind ik een meerwaarde in deze series.

  Er zijn vele plekjes die ik herken van onze kuiers aldaar, andere bouwwerken zijn voor mij nieuw. En nu maar hopen op een laagje sneeuw misschien dat ik er dan nog een keer heen kan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat kan ik me goed voorstellen, Jan, dat dit gedeelte jou het meest aanspreekt.
  De meester van dit bijzondere project , Louis le Roy, was toen nog in de kracht van zijn leven, hij zal het meeste toen eigenhandig hebben gemaakt.
  Prachtige foto’s!
  Hartelijke groet van Zem.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, het is onvoorstelbaar, maar hoe verder je naar achteren komt, hoe meer stenen Louis Le Roy in zijn eentje door handen heeft gehad. Dat zal in het logje van morgen nog duidelijker worden. Dan zitten we helemaal achteraan, daar waar Le Roy bijna 50 jaar gelden de basis heeft gelegd.

   Like

 3. Het is indrukwekkend de hoge gebouwen die haast een zijn
  geworden met de natuur.
  Mooie serie ik had daar graag een kijkje genomen.
  Het is niet alleen het kijken maar ook om te voelen,
  wat de natuur en stenen met je doen, waarschijnlijk
  voel je klein en nietig.

  Nog een fijne dag, Erica

  Like

 4. Hele mooie serie. Inspireert me om daar over een tijdje eens een bezoek te gaan brengen, te proberen er net zo’n mooie fotoserie te maken en er een blog op mijn site aan te besteden. Dank je.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.