In de Ecokathedraal (9)

Tot nu toe heb ik jullie vooral rond laten in kijken in het voorste deel van de Ecokathedraal. Via de kardinaalsmutsen zijn we bij deze loze schoorsteen nu zo ongeveer terechtgekomen in het middelste gedeelte …

Gestructureerde bouwwerken worden hier afgewisseld met minder gestructureerd materiaal. Ik ga daar verder niet te veel over vertellen. Het lijkt me het best dat jullie maar gewoon zelf wat rondkijken. Al wandelend begeven we ons langzaam maar zeker in de richting van één van de oudere, maar voor mij nog altijd één van de mooiste delen van de Ecokathedraal …

Voordat ik jullie echt meeneem dat deel in, komen we echter eerst aan bij het oude vertrouwde rustpunt dat daar al jarenlang speciaal voor mij lijkt te zijn geplaatst …

Op dat punt staand kun je wel vast even kijken waar we morgen naar toe gaan ..

– wordt vervolgd –

20 gedachten over “In de Ecokathedraal (9)

 1. Schitterend project… fantastische bouwwerken, benieuwd hoe de natuur opnieuw bezit zal nemen en op welke manier, welke planten gaan overheersen en welke dieren. Prachige foto’s… top hoor!

  Geliked door 1 persoon

 2. De sfeer is heel bijzonder en doet denken aan een eeuwen geleden verlaten nederzetting.
  Die sfeer zal zich de komende eeuwen – we nemen het maar niet te krap – alleen maar verdiepen.
  Echt fijn om er met jou via de blog doorheen te lopen.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan je kan aan elke foto zo je eigen gedachten overlaten gaan.
  De foto met de tegels die staand zijn opgesteld zijn in mijn
  verbeelding hoge heren die gevallen zijn.:-)
  De stenen met mos vind ik ook heel mooi, ik vraag
  me dan altijd af wat voor beesten van dat soort schuilplaatsen
  gebruik maken want dat moet haast wel.

  Groetjes Erica

  Geliked door 1 persoon

 4. ik zit al kijkend al een paar dagen te denken waar me dit allemaal aan doet denken. en ja hoor ik ben er achter
  aan het waterloopbos bij Marknesse ook daar veel stenen en verval van oude waterwerken, al wordt er ook weer veel gerestaureerd

  Geliked door 1 persoon

 5. Deze rustplaats is zeker indrukwekkend om te zien. Natuur laat zich veel overwoekerd worden. Zie je goed op de foto’s. Stenen op elkaar is apart gezicht. Dan kijk verbaas naar de stenen in de natuur. Mooie foto’s van gemaakt. Fijne avond.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.