Oudejaarsmijmeringen

Wat gaat zo’n jaar dan weer snel voorbij, hè … Ik ben er nog niet eens aan toe gekomen om even rustig per maand of per kwartaal terug te blikken. Sinds er in oktober een remedie is gevonden om mijn zenuwpijn met ca. 4 of 5 behandelingen per jaar tot hanteerbaar niveau te onderdrukken, heb ik weer meer energie en kan ik er weer meer op uit. Als gevolg daarvan had ik de afgelopen drie maanden eindelijk weer eens genoeg fotomateriaal om mijn weblog dagelijks te vullen.

Om toch nog op enigerlei wijze terug te kunnen blikken, heb ik 12 zeer diverse foto’s uitgezocht. Overzichtelijker dan met deze 12 maandelijkse foto’s kan ik 2018 niet weergeven, en daar laat ik het dan ook maar bij …

Afanja’s 2018 in 12 maandelijkse beelden

Ik sluit het jaar af met een woord van dank aan iedereen die het afgelopen jaar met grappige, warme, informatieve, aanvullende, meelevende, opbouwend kritische, of wat voor reacties dan ook, actief heeft bijgedragen aan mijn weblog. Zonder jullie reactie en ‘likes’ zou het bloggen een stuk minder leuk zijn.

Doen jullie voorzichtig vanavond!?
Een rustige en veilige jaarwisseling gewenst!

32 gedachten over “Oudejaarsmijmeringen

 1. Jij en de jouwen ook een voorspoedig 2019 gewenst Jan, met veel mooie fotokuiers (je hebt al heel veel gezien maar ondanks dat vált er ook nog altijd telkens weer veel nieuws te zien in ons kleine landje en ook in jouw regio, in al dan niet bekende gebieden) en zo min mogelijk last van de gezondheid.
  Voor mezelf hoop en werk ik het komende jaar (voor het zoveelste jaar inmiddels) aan ‘de doorbraak’ bij een breed publiek met mijn site (het lijkt de Betuwelijn, HSL en Noord-Zuidlijn wel: die liepen ook steeds een jaar uit maar uiteindelijk kwamen ze wel af en is men blij dat het er is). Hij is nu wel goed genoeg om mee naar buiten te treden (komend jaar bij alle pagina’s de laatste puntjes op de i), dus ik ga een dezer dagen de regionale pers benaderen in de hoop dat die er een stukje of reportage aan willen wijden. En hopelijk leidt dat ook tot nog meer bekendheid voor de duizenden sites die ik heb gelinkt, zoals jouw weblog, die ik inmiddels op tientallen plekken heb beschreven, samengevat en afgebeeld. Opdat nog meer mensen ook van jouw foto- en tekstpareltjes mogen genieten.

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, René. Het blijft nog wat behelpen met mijn klachten, maar er valt mee te leven en ik ga vol goede moed het nieuwe jaar in.
   Ook voor jou de beste wensen voor 2019. Hopelijk kun jij ook weer veel mooie foto’s maken en vertonen in het nieuwe jaar.

   Like

 2. Jan, er zitten pareltjes bij je overzicht, dank je wel
  Voor 2019 wens ik je Folle lok en seine.
  Ik hoop dat het met je gezondheid zo mag gaan, dat je de energie hebt om er regelmatig op uit tr gaan en dat je met je dierbaren mooie momenten nag meemaken.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.