Sneeuw in de Ecokathedraal (2)

We vervolgen onze tocht door de besneeuwde Ecokathedraal. We laten de iglo achter ons en gaan via een omweg rechtsom naar de tempel die je op de onderstaande foto links van het midden op de heuvel ziet staan …

Tijdens dit deel van de wandeling blijven we in het zuidelijke deel vooraan in de Ecokathedraal. De sneeuw laat mooi de hoogteverschillen zien die hier zijn opgebouwd …

Na een korte klim nemen we bij de tempel op de heuvel even pauze. Hier kunnen we even genieten van het uitzicht op de iglo in de verte. In het volgende deel van deze serie dalen we maandag via de onderstaande trap af om onze tocht te vervolgen. Voordat het zo ver is, neem ik jullie een paar dagen mee naar het ijs …

wordt vervolgd

38 gedachten over “Sneeuw in de Ecokathedraal (2)

 1. Pingback: Sneeuw in de Ecokathedraal (3) | Afanja's Weblog

 2. Pingback: Sneeuw in de Ecokathedraal (1) | Afanja's Weblog

 3. Met de sneeuw als witte deken over al deze pracht zou het best wel kunnen dat deze foto’s in een of andere héél recent ontdekt tempelcomplex zijn genomen, zo wonderlijk en ongelooflijk mooi is dit alles !
  Een bezoekje aan dit complex staat nu alvast in mijn to-do-lijstje/

  Geliked door 1 persoon

 4. De bedoeling, de kunstzinnige waarde, de variatie, de hoogteverschillen, de krommingen en nog veel meer komt het beste tot zijn recht met sneeuw. Althans dat is mijn mening doordat jij alle seizoenen hebt laten zien.
  De foto’s van het naar beneden gezakte golfje sneeuw spreken mij het meeste aan.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.