Ecokathedrale fotokuier 25-1

23 en 24 januari 2019 lag er een laagje sneeuw in Fryslân. Omdat de Ecokathedraal naar mijn idee misschien nog wel het mooist is wanneer er wat sneeuw ligt, heb ik er op de 24e weer een lange wandeling gemaakt.

Vandaag het eerste deel van deze kuier. Geniet mee van de mooie accenten die het laagje sneeuw op de randjes van de verschillende bouwwerken had gelegd. De koepel had met die mooie sneeuwrandjes rondom bijna het aanzien van een iglo gekregen …

26 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 25-1

 1. Een knap stukje werk, die Ecokathedraal film, overdekt met een laagje sneeuw.
  De “gebouwen” kunnen uit heel wat antieke beschavingen komen, heel knap gebouwd.
  Het “iglo” effect is dan ook voortdurend aanwezig.
  De muziek (en zeker het keigave gitaarwerk !) is ook weer heel passend bij al deze steen pracht !

  Geliked door 1 persoon

 2. Volgens mij had je op die dag de perfecte hoeveelheid sneeuw. Je serie is in ieder geval van begin tot het einde prachtig. De inmiddels bekende patronen aan de onderkant (weet ik sinds kort) van de tegels komen zo ook heel mooi naar voren. Mooi dat je daar steeds verder op inzoomt.
  Fijne zondag verder. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan wat heb jij mooie foto’s filmpjes gemaakt van Ecokathedrale fotokuier. Echt schitterend mooie plek om te kijken. Sneeuw op de randen zie je hier heel goed. Toen was het gesneeuwd. Sneeuw foto’s maken geeft toch sfeer aan de foto’s.PRACHTIG GEZICHT! Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 4. Een sneeuwwandeling op zondagochtend, ontspannen, lekker warm, genietend, ook omdat ik zoveel plaatsjes herken, en toch ook weer niet, want het groen werd wit, het geheel rustiger, terwijl de muziek crescendo trekt.
  Dank om zoveel pracht.
  En wie weet, in niet Corona-sneeuw-tijden……

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.