Nazomer in de Ecokathedraal (1)

Op die stronken aan het eind van het logje van gisteren kom ik over een paar dagen nog wel terug. Eerst wil ik jullie weer eens meenemen naar de Ecokathedraal bij Mildam. Daar was ik al sinds begin mei niet meer geweest. Daarom ben ik donderdagochtend op de laatste mooie zonnige dag van september in de auto gestapt om er eens een fotokuier te maken …


In het voorste deel van de Ecokathedraal was alweer het een en ander veranderd, omdat er nog steeds wordt bijgebouwd. Om het eens vanuit wat andere hoeken te bekijken, heb ik er een alternatieve route gezocht, waarbij ik niet onder de ‘Porta Celi’ door gelopen ben, maar er omheen. Daarna heb ik het eerste dwarspad genomen. Aan het eind daarvan heb ik ‘de Tempelberg’ beklommen …

Boven aangekomen heb ik op het gebruikelijke plekje even een korte pauze ingelast. Voordat we morgen verder gaan, is dit een mooi moment om nieuwe volgers via dit linkje even wat te vertellen over de geschiedenis van de Ecokathedraal: Die Ecokathedraal, wat is dat eigenlijk …?

 • wordt vervolgd

34 gedachten over “Nazomer in de Ecokathedraal (1)

  • Je kunt er in gedachten van maken wat je wilt. Het is in ieder geval nog een levend complex, ik heb het in de afgelopen 20 jaar flink zien veranderen en groeien. Als ik nu foto’s van 15-20 jaar geleden bekijk, dan ken ik sommige delen echt niet meer terug.

   Like

  • Dankjewel, Rudi. Ik schat dat ik er in de afgelopen 20 jaar een kleine 40 keer ben geweest, maar het verveelt me nog steeds niet. De creativiteit van de bouwers en het samenspel van de natuur met de bouwwerken blijft boeiend om te volgen.

   Like

 1. Ik ken je foto’s van de kathedraal van voorjaar tot winter. Zelf vindt ik de herfst het mooist als er al blad is gevallen en de natuur zijn verkleurde tinten krijgt waardoor het wat meer open wordt. Begint toch weer een beetje te kriebelen als ik je foto’s zo zie

  Geliked door 1 persoon

  • Mee eens, over een paar weken is het er waarschijnlijk weer net wat mooier. Maar ik had donderdag een goeie dag, en daar moet ik steeds meer van profiteren tegenwoordig. De kleuren vielen nog wat tegen, maar over het licht was ik bepaald niet ontevreden.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.