Balancerend op de krijtrotsen

– Virtueel naar Frankrijk 14 –

Zoals ik eerder over de smalle strook kiezelstrand noordwaarts was gelopen, ging ik nu een stukje zuidwaarts. Mijn aandacht werd getrokken door het grote, donkere gebouw, dat voorbij het versterkte deel op de krijtrots stond …

Onderweg daar naar toe heb ik nog even een paar shots gemaakt van de almaar komende en gaande ruisende en bruisende golven …

Zodra ik voorbij het versterkte deel van de rotswand was, zag ik vanaf veilige afstand dat er een dichtgetimmerd huis op de top van de eerste onbeschermde krijtrots stond. Het leek op het uiterste randje van de rots te balanceren. Later in de week heb ik die ruïne op de rotsen van dichtbij bekeken …

– wordt vervolgd –

34 gedachten over “Balancerend op de krijtrotsen

 1. Verstandig dat ze een mantel van natuursteen hebben geplaatst. Wel weer bijzonder dat ze dit stukje hebben overgeslagen. Eng gezicht met dat huis bijna op het randje. Zou wel leuk zijn om naar nog een keer te gaan kijken hoe het er nu uitziet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Indrukwekkend, amai ni !
  Waarschijnlijk is dit oude huis ondertussen al naar beneden geflikkert denk ik…
  Het gevaarlijke van krijtrotsen is dat vele mensen tot op de rand komen van die rotsen (voor een selfie ofzo te maken) en niet beseffen dat de rotswanden heel brokkelig en onstabiel zijn… Elk jaar weer vallen er een paar naar beneden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Van je foto’s geniet ik graag!

  Maar ik denk niet dat daar wonen voor mij veilig zou aanvoelen. De huizen lijken er schots en scheef te staan, wat uiteraard niet zo zal zijn, maar zo dicht bij de afgrond wonen… en water is en blijft sterk;

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.