Een kijkje bij de koepel

Nadat ik nog enige tijd lekker op een muurtje in de zon had gezeten en een laatste foto van het kleurrijke bladerdek boven de ‘Inca-tempels’ had gemaakt, liep ik linea recta terug naar het voorste deel van de Ecokathedraal …

Daar liet ik me verleiden om bij de Porta Celi nog even af te dalen naar de vooral uit stoeptegels bestaande koepel, die toch wel één van de hoogtepuntjes van de ecokathedrale bouwkunst genoemd mag worden …

Moe, maar tevreden bekeek ik korte tijd later op het bankje in het voorportaal even de foto-oogst. Na een vluchtig weerzien met mijn fotomaatje en een kleurrijk bezoekje aan de Ecokathedraal was het tot dusver een mooie dag geweest, zodat ik rond half drie ’s middags met een voldaan gevoel huiswaarts kon tuffen …

29 gedachten over “Een kijkje bij de koepel

  1. als de natuur hier nou eens niet zijn gang was gegaan dan was er toch echt helemaal niets aan geweest maar dankzei de natuur is het een juweeltje geworden de bouwers moeten wel een vooruitziende blik gehad hebben en heel veel van de natuur afgeweten hebben.

    Geliked door 1 persoon

    • Er worden nog steeds nieuwe bouwwerken gestapeld en bestaande bouwwerken krijgen door de gang der seizoen ook regelmatig een ander aanzien. Ik kom er gemiddeld zo’n vier keer per jaar, maar ik heb me er nog nooit verveeld.

      Like

Reacties zijn gesloten.