Herfst in de Ecokathedraal

Het achterste deel van de Ecokathedraal spreekt mij nog altijd het meest aan, en zeker met de bekroning van het goudgele bladerdek heerst er een bijzonder sfeertje …

Ik laat jullie nog even lekker ronddwalen … als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik het wel …

 • morgen ronden we deze rondgang door de Ecokathedraal af

36 gedachten over “Herfst in de Ecokathedraal

 1. Prachtig Afanja,

  ik wil er steeds meer een keer naar toe!
  Misschien het volgend weekend…
  Oh nee… dan zijn we net over de grens om onze 29-jarige verloving te viere.

  Nou… we zien wel.
  Plaats jij maar veel foto’s, dan ben ik er toch een beetje bij!

  Prettig weekend, Marlou

  Geliked door 1 persoon

 2. Hier is het weer zalig genieten van de herfstkleuren.
  Je derde foto spreekt me het meest aan, dankzij de vluchtende lijnen van het perspectief ,
  het lijntje herfstkleuren in het midden en het paadje rechts dat helemaal bedekt is met herfstkleuren.
  Hier zou je heerlijk kunnen experimenteren met langere sluitertijden (en een ND filter) om de herfstkleuren
  echt te laten satureren !

  Geliked door 1 persoon

  • Aan dergelijke experimenten kom ik niet meer toe in het veld, Dirk. Ik ben tegenwoordig al blij om het achterste deel van de Ecokathedraal te bereiken en vervolgens met wat foto’s ook weer heelhuids bij de auto te komen. Zeker nu de temperaturen weer wat lager liggen, heb ik al snel weer last van verkrampende benen.

   Geliked door 1 persoon

    • Daar hoef jij geen rekening mee te houden, Dirk, en excuses zijn al helemaal niet nodig. De enige die rekening moet houden met mijn MS ben ik zelf en enkele mensen om me heen. Het zou niet best zijn als de hele wereld met mijn beperkingen rekening zou moeten houden. Jouw inhoudelijke reacties en tips zijn hier altijd welkom zoals ze zijn. Ik kan er alleen niet altijd gebruik van maken, en daarbij geef ik dan liever de reden op dan dat ik het domweg afwijs. 🙂

     Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.