Herfstzon over de Ecokathedraal

Eindelijk liet de zon zich vandaag weer eens volop zien. Ik heb de gelegenheid te baat genomen door het nuttige en het aangename maar weer eens te verenigen. Na een vluchtig oprit- en terrasbezoekje om mijn fotomaatje te verrassen, heb ik voor het eerst sinds eind september weer eens een fotokuiertje gemaakt in de Ecokathedraal bij Mildam …

In het voorportaal werd nog steeds driftig gebouwd aan diverse nieuwe stapelwerken, maar die besloot ik vandaag over te slaan. Ik had mijn zin erop gezet om vandaag weer eens tot bij de oude ‘Inca-tempels’ achterin de Ecokathedraal te komen, en om dat te halen kon ik maar beter niet teveel rond dwalen …

Nadat ik de majestueuze Porta Celi was gepasseerd, lachten de zon en een zee aan herfsttinten me toe. Ik laat jullie zonder verder commentaar even lekker rond dwalen tussen de oude tempels onder het zonnig herfstig bladerdek …

 • morgen meer

35 gedachten over “Herfstzon over de Ecokathedraal

 1. Dat was een leuke verrassing vandaag. Het lekkers bewaar ik nog even als er weer geur en smaak is.
  Ik heb wel genoten van deze zonnige dag. Het kijkt gelijk een stuk vriendelijker vanachter het glas naar buiten. Ook lekker om even in het zonnetje te zitten. Dat komt de genezing vast ten goede.
  Jammer dat ik niet meekon naar de Ecokathedraal. De herfst is daar wel heel mooi, getuige je fotoserie.

  Geliked door 1 persoon

  • Het was een perfecte dag voor een bliksembezoekje en zo even kort bij te praten in de zon. Echt jammer dat we niet even samen een mooie herfstreportage konden maken in de Ecokathedraal. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Neem eerst je tijd en rust maar om op krachten te komen.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.