Ecokathedrale fotokuier 29

In de loop van april 2020 begonnen we wat te wennen aan de coronacrisis. De anderhalvemetersamenleving had zijn intrede gedaan, en dat was ook in de Ecokathedraal intussen merkbaar.

Nadat we elkaar een aantal weken niet hadden gezien vanwege die ellende, besloten fotomaatje Jetske en ik op een mooie voorjaarsdag weer eens wat bij te praten in de Ecokathedraal. Natuurlijk maakten we ook even een rondje door de ontluikende natuur te midden van de gestapelde bouwwerken …

21 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 29

 1. Ik ben iedere keer weer aangenaam verrast dat jij zoveel uit zo’n fotokuier weet te halen. Eigenlijk hoor ik na 15 jaar samen optrekken niet meer verrast te zijn. Je bent een ware kunstenaar. Ik heb genoten van deze serie.

  Geliked door 1 persoon

  • Klopt, in de nacht van vrijdag op zaterdag is het noorderlicht gezien vanaf het Fries platteland. Zelf heb ik er niet meer van gezien dan de foto die ervan is verschenen op internet. Jammer, want het was voorlopig één van de laatste kansen. De nachten worden al snel niet meer donker genoeg om het nog te kunnen zien.

   Geliked door 1 persoon

 2. Het is heel goed te zien hoe de natuur stapje per stapje zijn rechtmatige plaats terug opeist.
  In alle mogelijke spleten en kieren groeien planten of bloemen, hele zijkanten zijn groen begroeid met mos en klimplanten.
  Een paradijs voor de architectuur, natuur én macro fotograaf

  Geliked door 1 persoon

  • Het is elk voorjaar weer hetzelfde verhaal, steeds komt al dat onkruid weer uit spleten en gaten tevoorschijn. Heb je die bouwwerken ’s winters een tijdlang goed kunnen bekijken, straks raken ze weer overwoekerd door groen …
   En ik geniet er elk jaar weer van. 🙂

   Geliked door 1 persoon

 3. Schitterende locatie, rustgevende beelden en muziek… zen! Hoe de natuur langzaam haar plaats terug opeist, erg mooi. Ik hoorde ooit een gespreksfragment op de radio over een boek die beschreef hoelang het zou duren vooraleer alle sporen van menselijke activiteit op aarde zouden verdwenen zijn, ik heb nooit geweten wat de titel was, wie het schreef. Deze ecokathedraal belichaamt dit onderwerp… wie dit ooit bedacht aan te leggen… hoedje af!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.